Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مجتبی عابدینی عضو تیم ملی سابر ایران گفت: خیلی زشت است که پس از بازگشت ما به ایران پدرم برای من در فرودگاه بنرخوشامدگویی نصب کند. تاریخ انتشار: 00:03 - 03 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۵۸۷۷

مجتبی عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در خصوص کسب مدال برنز در مسابقات قهرمانی جهان اظهار داشت: با توجه به اینکه مسابقات قهرمانی جهان هر سال برگزار می‌شود و امسال حکم انتخابی سهمیه المپیک توکیو را داشت تمام کشورها از لحاظ شرایط آمادگی با بهترین وضعیت به مجارستان آمده بودند تا بهترین نتیجه را به دست بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شاید حق‌خوری‌های زیادی در این رقابت‌ها صورت گرفت شد اما خدا را شکر می‌کنم که به حقم رسیدم و با حضور در جمع چهار نفر برتر دنیا به مدال برنز رسیدم.  برخی حریفانم سر سخت بودند اما به لطف خدا توانستم آنها را شکست دهم.

ملی‌پوش سابر ایران در پاسخ به این سوال که قصد داشت پس از بازی‌های آسیایی جاکارتا از دنیای قهرمانی خداحافظی کند اما چه شد نظرش را تغییر داد، تصریح کرد: متاسفانه فدراسیون شمشیربازی از لحاظ مالی و بودجه‌ای با مشکلات فراوانی مواجه است چون نه حامی مالی داریم و نه کسی پیگیر مشکلات ما است. ما بیشترین تلاش را برای موفقیت شمشیربازی در این سال‌ها انجام دادیم اما توجه چندانی به ما صورت نمی‌گرفت. پس از پایان بازی‌های آسیایی جاکارتا آن زمان مشکلاتی به وجودآمده بود و فشار‌هایی روی من وجود داشت، اما پس از خداحافظی، طی صحبت‌هایی که با پیمان فخری داشتم او من را متقاعد کرد تا دوباره به شمشیربازی بازگردم. الان خیلی خوشحالم که برگشتم، چون در ویترین افتخاراتم مدال قهرمانی جهان را نداشتم و کسب این مدال برایم خیلی حائز اهمیت است.

عابدینی در خصوص انتقاداتی که در ماه‌های اخیر به عملکرد او در مسابقات شده بود اما با این مدال جواب محکمی به منتقدانش داد، گفت: حرف و حدیث‌هایی وجود داشت و عنوان می‌کردند من افت کرده‌ام، البته با وجودی که من همیشه انتقادها را می‌شنوم اما به نظرم برخی انتقادات خوب نیست. شاید با این مدالی که کسب کردم منتقدانم پاسخ خود را گرفته باشند.

وی در خصوص اینکه با کسب این مدال چقدر شانس کسب مدال در المپیک توکیو را برای خودش متصور است، اظهار داشت: من در المپیک ریو تا مرحله نیمه‌نهایی پیش رفتم اما به دلیل ناداوری از رسیدن به مدال بازماندم اما اکنون با کسب مدال برنز مسابقات قهرمانی جهان تمام تمرکزم را به این مسئله معطوف کرده‌ام تا بتوانم با انجام یک برنامه‌ریزی مناسب و کنار آن دعای خیر مردم مدال المپیک را به دست بیاورم. ما هم در بخش انفرادی و هم در بخش تیمی در توکیو شانس بسیار بالایی برای گرفتن مدال برای خودمان متصور هستیم.

ملی‌پوش سابر ایران در خصوص ششمی تیم ایران در بخش سابر گفت: خیلی خوشحالم که توانستیم به عنوان ششمی بخش تیمی سابر دست یابیم و از همه مهم‌تر اینکه چین نزدیک‌ترین رقیب‌مان برای کسب سهمیه المپیک را شکست دادیم. مسابقه خیلی سنگینی با چین داشتیم اما خوشبختانه مثل مسابقات قهرمانی آسیا در اینجا هم این تیم را بردیم. معتقدم تا الان۸۰ درصد راه را رفته‌ایم و امیدوارم در مسابقات بعدی سهمیه حضورمان در المپیک را مسجل کنیم و یک خبر خوشحال‌کننده دیگر را به مردم بدهیم.

عابدینی گفت: با این مدال برنزی که من کسب کردم اکنون باید نگاه‌ها به این رشته ورزشی تغییر کند و کنار آن مشکلات مالی فدراسیون از بین برود تا ما بدون مشکل خاصی تنها به افتخارآفرینی برای ایران فکر کنیم. با وجود عملکرد درخشانی که در جهانی بوداپست داشتیم اما هیچکدام از مسئولان وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و خود فدراسیون شمشیربازی به خودشان زحمات ندادند تا برای استقبال از ما به فرودگاه بیایند و خیلی زشت است که پدر من بنر نصب کند و ورود ما را خیر مقدم بگوید. به قول برخی دوستان بازگشت مظلومانه‌ای به ایران داشتیم. اکنون نمی‌دانم با این مدالی که گرفتم آیا یک حرکت روبه جلو برای شمشیربازی محسوب می‌شود و مسیر شمشیربازی تغییر می‌کند یا خیر.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از همسرم و ۲ فرزندم تشکر می‌کنم، چون سختی‌های زندگی هم روی دوش همسرم است و ۲ فرزند من را بزرگ کرده است. با این مدالی که گرفتم خستگی ۲۲ ساله‌ام در رفت. شاید از سوی مسئولان ناملایمت‌هایی رخ دهد و من را آزرده خاطر کند، اما با تمام این تفاسیر پیام‌های محبت‌آمیز مردم برای من یک دلگرمی خاصی ایجاد می‌کند تا با انگیزه‌تر در مسابقات ظاهر شوم. اگر کمک‌های همسرم نبود شاید نمی‌توانستم در تمام مسابقاتی که رفتم به این نتایج درخشان دست یابم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجتبی عابدینی سابر پیمان فخری شمشیربازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۰۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم اما کار سختی در پیش خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، فرزاد ایمانعلی زاده درباره ارزیابی خود از رقابت های جام تختی به میزبانی اهواز، گفت: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و بیشتر چهره های جوان و آینده دار در این مسابقات کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی ما در جام تختی انتخاب تیم زیر ۲۳ سال برای رقابت های قهرمانی جهان است.

وی درباره تاثیر غیبت ملی‌پوشان اصلی بر این رقابت ها خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره انتخاب ملی پوشان المپیکی ایران در اوزان ۶۰ و ۶۷ در تورنمنت مجارستان، اظهار کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر در آسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: چند سالی است کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم عملکرد خوبی داشتند  و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه درباره رقابت اسماعیلی و گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به المپیک در تورنمنت مجارستان، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است. از طرفی استعدادی ناب به نام سعید اسماعیلی به کشتی ایران آمده که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید به صورت رو در رو یا در یک تورنمنت رقابت کنند. صلاحدید کادر فنی این بود که این دو کشتی گیر به تورنمنت مجارستان بروند.

 مربی خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی درباره کار سخت کشتی فرنگی ایران در المپیک، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ بدهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در چه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد: بر روی  کاغذ در اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که ممکن است از یک وزن انتظار طلا داریم اما مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. نتایج قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم نتایج خوبی کسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دختر شمشیرباز اسلحه اپه ایران از کسب سهمیه بازماند
  • حذف نمایندگان ایران در روز نخست شمشیربازی انتخابی المپیک در منطقه آسیا
  • ناکامی دو ملی‌پوش شمشیربازی در کسب سهمیه المپیک
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • حذف زودهنگام دختر شمشیرباز ایران از انتخابی المپیک
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی دوومیدانی‌کار ایران
  • اعلام مسیر رسیدن به المپیک در دوومیدانی/ برنامه اعزام‌ها مشخص شد
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو